Site-ul www.magazinulde10.ro, numit în continuare magazinulde10.ro, este proprietatea Daniel’s Pub 2017 SRL, companie înregistrată la Strada G-ral Eremia Grigorescu nr. 28, Bl. 10 PP, Brăila, J9/248/10.04.2017 la Registrul Comerțului din aceeași localitate, societate comercială numită în continuare magazinulde10.ro. Folosirea acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor următoare.
magazinulde10.ro asigură utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul magazinulde10.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul, în alte scopuri comerciale sau contrare intereselor magazinulde10.ro, fără acordul scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătură web – link – către magazinulde10.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru magazinulde10.ro sau oricăruia dintre parteneri/furnizori, numai după obținerea în scris a acordului în acest sens.

Dreptul de autor asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului magazinulde10.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, alte date – este proprietatea magazinulde10.ro și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul magazinulde10.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului magazinulde10.ro numai în limitele metionate în prezentul document.

Produsele și serviciile oferite de magazinulde10.ro

Prin politică de prețuri, magazinulde10.ro există disponibilitatea selectării clienților. Produsele comercializate prin intermediul magazinulde10.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului/distribuitorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, bon/chitanță fiscală, certificat de garanție, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv magazinulde10.ro, își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă, în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului, dar va anunță emitentul comezii de acest lucru și împreună cu acesta va caută un alt produs similar. Prețurile sunt actualizate periodic, în funcție de cursul BNR, dar și de politicile de vânzare ale furnizorilor. Prețurile prezentate au TVA 5%, 9% și 19% în funcție de caz și nu includ cheltuielile de livrare. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel prezentat pe site-ul de vânzări magazinulde10.ro în momentul confirmării comenzii , sau, în cazul comenzilor cu plata online, prin serviciile internet banking, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Există și posibilitatea ca în cazul unor achiziții mai mari să se acorde și discounturi comerciale. În acest sens, prețul facturat va fi mai mic decât cel afișat pe site. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse poate avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultantul de vânzări magazinulde10.ro. În caz contrar comandă se anulează.

Conținutul magazinulde10.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi. Din acest motiv, magazinulde10.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul magazinulde10.ro, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către cataloagele reprezentanților fiecărei mărci, sau de către importatorii agreați de aceștia. magazinulde10.ro și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Dispoziții finale

Orice problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe magazinulde10.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg prin accesarea paginilor sale.