Politica De Livrare Și Retur

Website-ul magazinde10.ro vă pune la dispoziție următoarea metodă de livrare:

  • Livrarea prin curier – livrarea se face joi la orele 10:00/19:00, costul de livrare este de 25 de lei.

Pentru a returna produse te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

  1.  Citește termenii și condițiile aflate mai jos în care se pot returna produsele
  2. Scrie-ne pe email la contact@magazinde10.ro și așteaptă să fii contactat de colegii noștri
  3. Dacă ai primit confirmarea că îndeplinești condițiile de retur te rugăm să trimiți produsele prin intermediul unei firme de curierat fără ramburs la adresa indicată de colegii noștri în răspuns.
  4. Notează pe scrisoarea de transport (AWB) numărul cererii de retur (de forma RT XXXXX) iar apoi trimite-ne numărul de AWB și firma de curierat cu care ai trimis produsele aici. Coletele care nu au trecut pe AWB numărul cererii de retur, cele de care nu am fost înștiințati că au fost trimise și cele cu cu ramburs (sistem de expediere conform căruia destinatarul este obligat, la primire, să achite expeditorului contravaloarea aferentă) nu vor fi recepționate!
  5. După ce produsele au ajuns la noi și au fost verificate vei fi contactat/ă privind desfășurarea și finalizarea acestei proceduri

Termeni Și Condiții Retur

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la dată primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Costul transportului este în sarcina clientului, iar în caz de retur taxa de transport achitată la livrare nu se restituie. Având în vedere prevederile legii 249/2015 actualizată, pentru îndeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returnează doar în ambalajul original.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat;

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la dată informării magazinde10.ro de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului. magazinde10.ro va putea amână rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care magazinde10.ro nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).

Suma de bani aferentă produselor returnate se va restitui ulterior verificării produselor după stabilirea de comun acord a modalității de restituire sau conform procedurilor legale.

Excepții:

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

  1. furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  2. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  3. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
  4. furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.